Les àrees de Turisme dels ajuntaments de Deltebre i l’Ametlla de Mar han convocat la 22a edició del Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l’Ebre. Enguany el termini per a presentar els treballs s’ha allargat fins a l’11 de març i en total es lliuraran 15 premis, en set categories diferents.

Entre aquestes categories hi ha el premi a la millor fotografia realitzada als respectius termes municipals i un premi local tant a Deltebre com a l’Ametlla de Mar. També s’ha convocat les categories de Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia, Terres de l’Ebre i Activitat Humana (aquesta última compta amb el patrocini el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre). Les fotografies d’estes categories poden ser realitzades a qualsevol indret de les quatre comarques.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de quatre fotografies fins a l’11 de març de 2022. La inscripció és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. “Amb este concurs de fotografia el que volem és donar a conèixer el nostre territori de manera singular, a través dels ulls dels participants, i descobrir nous racons de les nostres terres”, ha assegurat el tinent d’Alcaldia de Deltebre Projecció, Carlos Serra.

Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts. L’entrega de premis tindrà lloc el 2 d’abril a Deltebre, i totes les fotografies premiades i finalistes seran exposades als dos municipis.

Les bases ja es poden consultar a les respectives webs de Turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre.