L’escriptora i empresària Trinidad Fuentes Garrido, afincada a l’Ampolla, presenta la seva cinquena obra, «La revelació» una novel·la que manté al lector en un suspens permanent fins a l’última frase. Amb uns personatges de gran càrrega psicològica. No és només un thriller, és també una història de família, de vida i d’amor.

«La revelació» és un thriller protagonitzat per Minerva Nàcher, una investigadora privada amb un do especial. Minerva és requerida per la policia per resoldre el crim d’un violador reincident. I, paral·lelament, porta a terme una altra investigació en la qual descobrirà què tenen en comú: un home adinerat víctima d’una mala decisió, una monja atea, un vell antiquari entestat a trobar el seu primer amor, un assassí pederasta, una dona manipuladora, i una jove amb una sobtada malaltia. Així doncs, Minerva es veurà embolicada en una sèrie de successos, misteris i incògnites que afectaran ineludiblement la seva vida.

L’escriptora, ja ha posat fil a l’agulla i ha començat a novel·lar el nou llibre de la saga protagonitzada per la peculiar investigadora Minerva Nàcher.