Dos dones, membres d’una mateixa família, han mort este divendres al matí en un greu accident de trànsit a Deltebre després que un vehicle i un camió hagin xocat frontalment. El sinistre s’ha produït a les deu del matí al punt quilomètric 12,5 de la carretera TV-3454, que transcórrer en paral·lel al Canal de l’Esquerra de l’Ebre. El sinistre s’ha produït en el tram comprès entre la rotonda del Dia i el pont de la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre.

A conseqüència del xoc frontal han mort les dues ocupants del turisme que ha col·lisionat amb el camió. Al lloc de l’accident hi han anat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A causa del sinistre, la carretera s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa durant unes hores.

Consternació al municipi

Una de les víctimes de l’accident era treballadora del Centre Esportiu del Delta, per això l’Ajuntament de Deltebre ha decidit tancar l’equipament  durant tot el dia d’avui. El sinistre ha causat una gran consternació al municipi, ja que una de les víctimes era molt coneguda a la població per la seua implicació en diferents entitats i associacions.

Lluís Soler, l’alcalde de Deltebre ha mostrat el seu condol a la família en una piulada a les seves xarxes socials “Avui és un d’aquells dies tristos, i extremadament difícils com a alcalde, que sempre quedaran marcats a la memòria del municipi. Una forta abraçada a tota la família i a totes les amistats de la nostra estimadíssima Lourdes i de la seva mare. Descanseu en pau

Amb aquestes dues víctimes, són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals facilitades pel Servei Català de Trànsit.