El CF Ampolla s’ha classificat aquest diumenge per jugar els play-off d’ascens a 1a Catalana. I, a més a més, també aquest cap de setmana l’Handbol Club Ampolla ha guanyat el primer partit de la segona fase de la lliga contra el “Molins de Q”, en un 35 a 26.
Pas important de l’Handbol
Després d’acabar la primera fase de la lliga amb molts bons resultats, el Club Handbol l’Ampolla ha començat també amb victòria la segona fase de la lliga. Les del Baix Llobregat, és presentaven al Pavelló Municipal com a campiones del grup B amb només un partit perdut i un empat.
Des de bon començament, les noies de Javi Garcia (que tornava a la banqueta després d’un mes d’absència), sortien molt concentrades en defensa, recuperant pilotes i sortint al contraatac, on al minut 6 ja portàvem una diferència de 4 gols (5 a 1), arribant a una diferència de 6 gols al minut 17 (13 a 7), amb una efectivitat amb els tirs a porteria de més del 90%. Però a partir d’aquí, una baixada d’intensitat de tot l’equip, acompanyada d’errades, pilotes perdudes i males decisions en atac feien que el Molins s’anés acostant perillosament al marcador ficant-se a només 1 gol al minut 26, amb un parcial de 3 a 8 (16 a 15), on Javi Garcia s’ha vist obligat a demanar un temps mort per reestructurar l’equip, i així arribàvem al descans amb el resultat de 18 a 16.
A la segona part les ampolleres tornaven a ficar-se amb 6 gols de diferència (28 a 22), amb una defensa molt sòlida de tot l’equip, amb sortides al contraatac i controlant el partit en tot moment, augmentant la diferencia al marcador fins a arribar al resultat final de 35 a 26.
EL CF l’Ampolla es classifica per a disputar la lligueta d’ascens
Pel que fa C.F Ampolla, el cap de setmana també ha estat molt positiu després de guanyar al líder Aldeana per 4-0. Amb esta victòria els ampolleros han acabat segons del subgrup 8.B de la Segona Catalana i han aconseguit classificar-se per a disputar la lligueta d’ascens a primera catalana. Serà una lligueta regular amb 6 equips i amb totes les possibilitats d’aconseguir l’esperat ascens.