El C.D la Cava ha refermat el seu bon estat de forma amb la golejada per 3-0 davant el Jesús Catalònia, líder del Grup 1 de la Tercera Catalana. La victòria ha deixat els caveros a només un punt de liderat (52 punts) i amb totes les aspiracions intactes.

Imanol va marcar per a la Cava poc abans del descans. Un gol que va donar confiança a l’equip que en retornar del descans va sentciar el partit amb dos gols de Joel al minut 56 i al 66. L’entrenador de la Cava, Jordi Roca, va celebrar la victòria i el bon partit realitzat pels seus jugadors que esvan saber imposar amb facilitat al líder catalònia:

El partit va comptar en tot moment amb el suport de l’afició i de la Grada Cavera que va animar el partit des de la graderia. Un suport incondicional que ha agraït l’entrenador:

Amb el 3-0, la Cava es situa a un punt del liderat de la Tercera Catalana. Els caveros encadenen 7 victòria consecutives i 11 partits sense perdre. Ara mateix. amb esta bona dinàmica, la Cava té l’ascens de categoria a tocar. Jordi Roca, insisteix que el Club no pot renunciar a res:

El Jesús i Maria també guanya i ja és quart

Victòria molt important també de la UE  Jesús i Maria davant el Godall (4-0). Els partidfalencs es situen ara quarts classificats amb 47 punts i a només un punt del Gandesa, tercer classificat.