El sector turístic de delta de l’Ebre augura una alta ocupació durant els pròxims dies. Des de l’associació d’Empreses d’Ecoturisme del delta estimen que les reserves estaran per sobre del 90% i inclús del 100% durant el proper cap de setmana, quan s’espera una gran arribada de turistes tan catalans com nacionals. “Les previsions són molt bones: d’entre el 90 i el 100% en funció de la tipologia d’allotjaments. Estem molt contents i agraïts als visitants que venen al delta de l’Ebre en busca de natura”, ha assegurat Roger Garrigós, vicepresident de l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del delta de l’Ebre.

A més, esta serà la primera Setmana Santa sense restriccions des del 2019: “En principi el tipus de turista és el mateix. L’avantatge és que serà una Setmana Santa sense restriccions, molt esperada. Des del 2019 la cosa estava complicada i poc a poc tornem a la normalitat”.

Segons Garrigós, la pandèmia ha fet que els turistes es sentissin més atret pels espais naturals i ara esperen poder mantenir el ritme d’estos últims dos anys. “Jo penso que la tendència alcista que cada cop busquem més espais naturals per a poder desconnectar està creixent. La covid ens ha afavorit. El visitant, tan català com nacional, tira més cap a aquests espais natruals i poder tornar a connectar amb la natura”, ha afirmat.