L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja va aprovar en el darrer ple municipal dos convenis de col·laboració amb l’objectiu d’incrementar l’oferta d’actes culturals a l’Auditori municipal. La regidora de cultura, Mònica Colàs, va explicar que els dos convenis ofereixen l’Auditori municipal a canvi d’un percentatge de la venda de les entrades per fer front a les despeses de manteniment i de funcionament de l’espai.

Espectacle ‘DREAM’ el 7 de maig

A través d’este conveni este dissabte 7 de maig, a les 18.30 hores, es podrà gaudir ja de l’espectacle de màgia ‘DREAM’ a càrrec de l’il·lusionista MJ (Jordi Labernia). Les entrades, a un preu de 7 euros, estan ja a la venda a la biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume i també a https://www.ilusionistamj.com/entradas.

Presentació del nou disc d’Arturo Gaya

L’Ajuntament també ha signat un conveni amb la companyia Simpàtica Produccions per presentar el primer disc en solitari d’Arturo Gaya, ‘Bonaire 12′. El concert serà el pròxim dia 15 de maig a les 19.30 hores i el preu de l’entrada és de 10 euros. Este és el primer treball que signa Arturo Gaya amb el seu nom i cognom, ja que fins ara sempre ho havia fet de manera col·lectiva en altres formacions, com Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. A ‘Bonaire 12’, Arturo Gaya reivindica una altra forma de viure, la no pressa i el pensament lliure, presentant 12 cançons entre les quals hi trobem 3 temes de composició pròpia, 2 versions molt personals (Quico Pi de la Serra i Caetano Veloso) i diversos poemes de Gerard Vergés, Zoraida Burgos, Carles Renau, Jon Gras, Jaume Rocamora i altre cop Enric Casasses, als que hi ha posat música.

Espectacle infantil Bombea!

Més enllà d’estos dos convenis de col·laboració, este mes de maig l’Auditori de Sant Jaume també acollirà l’espectacle infantil de clown ‘Bombea!’. Serà el 21 de maig a les 21.00 hores i el preu de l’entrada és de 5 euros.