Antoni Navarro  repetirà com a cap de llista d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals del 2023 a Camarles. La militància de la secció local l’ha escollit candidat a l’alcaldia per unanimitat. Navarro va ser el candidat més votat a les anteriors eleccions municipals de 2019, i va dirigir l’alcaldia fins al juny de 2021, fruit del pacte de legislatura amb La Veu del Poble.

Cal recordar que d’acord amb l’alternança pactada en el pacte de govern, Ramon Brull de la Veu del Poble va ser proclamat alcalde al juny del 2021. Al mes de novembre es va priduir però un trencament de pacte de govern i Brull va destituir a tots els regidors d’ERC. Per ERC es tracta d’un trencament “unilateral” i acusen  Brull  de mantenir-se a l’alcadia amb el suport de Montse Bonet, una regidora a la que consideren “trànsfuga” ja que va formar part de la candidatura d’ERC de Camarles a les municipals del 2019.

L’objectiu d’Esquerra Republicana serà tornar a guanyar les eleccions municipals del 2023, “foragitant el transfuguisme polític de l’Ajuntament” i  “dirigir  l’alcaldia de Camarles oferint un projecte sòlid de futur” i també donar continuïtat a “les polítiques d’impuls i transformació engegades per Antoni Navarro” i que, des d’ERc asseguren  “s’han vist paralitzades arran de l’acció deslleial i trànsfuga de l’actual equip de govern municipal”.

Navarro ha encapçalat la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Camarles des de l’any 2011, esdevenint la primera força política amb regidors i vots les dues darreres eleccions municipals de 2015 i 2019. Esquerra Republicana és la força política “hegemònica” al municipi després d’haver guanyat en totes les  convocatòries electorals celebrades des de l’any 2015.

Josep Antoni Navarro i Serra és conseller comarcal del Baix Ebre des del 2015, actualment dirigeix l’àrea d’Habitatge d’aquesta institució i presideix el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. Alcalde de Camarles entre juny de 2019 i juny de 2021, avui dia està jubilat.