La deltebrenca Lluïsa Bertomeu, lligada a la història de Ràdio Delta i de Delta.cat durant més de trenta anys ha estat guardonada amb el Premi Trajectòria dels Premis de Comunicació Local 2022. El jurat ha destacat la seua dedicació i constància en la tasca de la informació de proximitat a les Terres de l’Ebre, on a més de la ràdio ha col·laborat i treballat en altres mitjans de comunicació. Als casi 50 anys d’edat, la deltebrenca rebrà el proper 1 de juny el guardó que premia i posa en valor la seua trajectòria professional.

Lluïsa Bertomeu va inciar la seua trajectòria professional en el món dels mitjans de comunicació l’any 1985 com a col·laboradora de Ràdio Delta. A la ràdio va dedicar-hi  més de 25 anys i, de fet, va ser la primer dona que va arribar al càrrec de directora. Bertomeu va combinar durant molts anys la ràdio i la televisió i va col·laborar en mitjans com: Tele Amposta,  Canal 21 i Canal Terres de l’Ebre. Ha estat a Canal Terres de l’Ebre on ha dedicat el major temps de la seua carrera professionals els darrers anys amb programes com per exemple Plaça Major i l’Estret de Magallanes. L’any 2021 va decidir aparcar la seva carrera professionals per motius de salut.

En els darrers ha estat una veu més de Delta.cat, en programes com el Giradisc, l’Al Dia Terres de l’Ebre o El Far.

Bertomeu ha rebut este premi amb molta felicitat i defensa que la gran tasca dels mitjans locals i de proximitat.

Lluïsa Bertomeu rebrà el premi juntament amb el periodista Jordi Évole, que per unanimitat del jurat li atorgaran un Premi Especial en reconeixement de la seua trajectòria en el món de la comunicació en mitjans locals com Ràdio Cornellà o Viladecans TV.

La Gala d’entrega dels Premis de Comunicació Local 2022 serà le pròxim 1 de juny.