L’Ajuntament de Deltebre ha activat la venda d’entrades online dels concerts estrella de les Festes Majors de Deltebre 2022: La Oreja de Van Gogh i l’Orquestra Panroama.

Per una banda, pel que fa al concert del grup La Oreja de Van Gogh, el concert serà el proper dia 19 d’agost a partir de les 23 hores al recinte festiu. El cost de l’entrada és de 15€ anticipada i de 20€ a taquilla, i a banda del web www.deltebre.cat també es poden adquirir físicament a l’Ajuntament de Deltebre, al Centre Esportiu del Delta i al Consell de Riumar en els seus horaris d’obertura habituals.

Per altra banda, el concert de l’Orquestra Panorama serà el diumenge 21 d’agost, a les 24 hores. L’orquestra tancarà els actes de les festes majors i durà fins a Deltebre tot el seu espectacle mòbil de llum, foc i adaptació de les cançons del moment. Les entrades també es poden adquirir per la mateixa via i, en aquest cas, tenen un preu de 10€ anticipada i 15€ a taquilla.

La regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, ha explicat que “després de dos anys sense realitzar-se, estem treballant per tal que aquestes siguin unes festes majors inoblidables i amb un programa d’activitats per a tots els públics”. Franch ha afegit que “aquestes dos actuacions són només algunes de les sorpreses que tenim preparades per aquest any, i que més endavant donarem a conèixer”.

Cal esmentar que, en les dues actuacions, els xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys tenen l’entrada gratuïta, tot i que també s’haurà d’adquirir presencialment o telemàticament per controlar l’aforament.