L’Ajuntament de l’Ampolla, a través de la Regidoria de Cohesió Social, ha impulsat un any més el campus d’estiu: Estiu Ideat 2022. El campus està adreçat a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària i tindrà lloc del 4 de juliol al 2 de setembre.

Les inscripcions es poden realitzar al Centre Cívic del 13 fins al 22 de juny i les tarifes varien segons les setmanes o la franja horària que el nen o nena acudirà al casal de vacances i també en cas que es compleixin els requisits per optar a un descompte (aplicable exclusivament a infants empadronats a l’Ampolla que facin la sol·licitud, sempre que la inscripció es faci durant el període del 13 al 22 de juny, fora d’aquest període no es podrà acollir al descompte).

Al llarg de les diferents setmanes, al casal de vacances Estiu Ideat 2022 els monitors i monitores treballaran a través del joc i d’altres propostes educatives valors fonamentals com la solidaritat i la igualtat i es reforçaran hàbits i conductes saludables. Les places són limitades i les activitats tindran lloc en tres emplaçaments, principalment: l’Escola Mediterrani, el Pavelló Esportiu i la piscina municipal.

El divendres 10 de juny, a les 19 hores, al Centre Cívic, hi haurà una reunió informativa amb totes les famílies interessades a apuntar els seus infants al campus d’estiu.

Per a més informació, es pot trucar als telèfons 877 018 028 (Administració) o al 653 952 724 (Direcció educativa i informació). També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça ideatampolla@gmail.com.