L’Aleví C de l’UD Jesús i Maria s’ha proclamat campió de la 1a edició de la Copa Uniq Andorra en la categoria Aleví Masculí. Segons el seu entrenador, Aleix Franch, els seus jugadors van fer un torneig “de manual” amb una fase de grups perfecta, guanyant els 3 partits amb grans resultats. El diumenge, 12 de juny, van poder passar a semifinals després de guanyar per 4-0 a la Rapitenca. Segons Franch es va viure una semifinal “d’infart” on després de tenir 4 ocasions claríssimes, era el Cambrils qui amb 1 contra els feia el 0-1.

El Jesús i Maria ho va intentar fins al final i quan faltava només un minut per acabar el partit, Alvaro feia un golàs per tota l’esquadra i empatava el partit. A la tanda de penals, Xavi i Alfred del Jesús i Maria feien els dos primers gols i el porter Keith aconseguia parar el segon penal del Cambrils. Julen, va poder fer el tercer i donava el pas a la final al Jesús i Maria, que rebria a un Olot, que havia golejat durant tot el torneig a tots els equips.

Els del Jesús i Maria, van sortir molt concentrats al partit i van fer una final “de llibre”, sense deixar opcions als de l’Olot en cap moment i van aconseguir guanyar-los per 6-0 “amb un joc brillant i un ritme increïble”. Amb això, l’Aleví C de l’UD Jesús i Maria guanyava el primer trofeu de la Copa Andorra 2022.