L’Ampolla ha viscut este cap de setmana una nova Jornada d’Handbol Platja on s’ha pogut retornar a la normalitat esportiva. Després de no poder celebrar-la l’estiu de 2020 i celebrar-la a nivell intern l’estiu 2021, s’ha pogut recuperar el format amb diferents clubs i equips del territori.La jornada s’ha celebrat el dissabte 18 de juny  amb la presència tots els equips del Centre d’Esports Tortosa, el Club Handbol l’Ampolla, el C.H. Amposta, l’H.C. Perelló, i un equip amb jugadors provinents del camp de Tarragona.

Segons el C.E Tortosa, organitzadors de la jornada s’ha assolit l’objectiu prefixat: “gaudir de l’handbol de manera lúdica sense campions ni trofeus, amb medalles per a tots els participants i amb gran esportivitat i una actitud exquisida”.

Durant la jornada s’ha jugat fins a 34 partits  distribuïts en sessions matí i tarda amb categories benjamins, alevins i infantils ( mixtes, masculins i femenins ), cadets, juvenils i séniors ( masculins i femenins ). En total hi han participat  uns tres-cents participants amb els seus entrenadors, delegats, acompanyants i participants corresponents.

La Jornada d’Handbol Platja de l’Ampolla està organitzat pel C.E. Tortosa i l’Ajuntament de l’Ampolla i amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Ebre.