Este  dijous 7 de juliol, Canal Terres de l’Ebre emetrà en directe a les 22.00h La Nit Solidària i del Circ del Festival Deltebre Dansa, un espectacle que també es podrà seguir en directe en streaming al Canal de Youtube de Delta.Cat. La Nit Solidària i del Circ és un espectacle amb acrobàcies, música, clown i dansa que enguany compleix ja 5 anys dins el Festival.

Aquesta producció també serà emesa per La Xarxa de Comunicació Local i per la resta de televisions locals de Catalunya el proper diumenge a les 22.30h.

L’emissió per a la televisió estarà dirigida per un equip de Canal Terres de l’Ebre, encapçalat per Jordi Allepuz, cap tècnic de la televisió ebrenca, a més de la col·laboració de la unitat mòbil de La Xarxa.

El Festival d’Arts Escèniques de les Terres de l’Ebre, Deltebre Dansa, que va començar este passat dilluns 4 de juliol i que acabarà el proper diumenge 17, és un esdeveniment de referència a Europa en l’àmbit de la dansa contemporània, el circ i les Arts Escèniques.

Cada estiu Deltebre reuneix milers de persones i centenars d’artistes de tot el món per conviure i viure aquesta experiència única, multicultural i de qualitat, que representa un oasi cultural d’obertura i avantguarda.