La consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, ha inaugurat este matí la nova planta de Nomen Foods a Deltebre. La nova instal·lació acull la producció de Qualitat1Minut, un producte amb el qual l’empresa, propietat d’Arrossaires del Delta de l’Ebre ha revolucionat el concepte dels vasets d’arròs preparats per a consumir, després de quatre d’anys d’investigació i recerca.

La nova gamma de Qualitat en 1 minut consisteix en uns vasets d’arròs de màxima qualitat preparats per a menjar en un minut. A més compten amb un envàs de vidre, convertint-se en l’única marca al mercat que ofereix aquest producte 100% sostenible.

Així ho explica Enric Batlle, CEO de Nomen Foods:

L’empresa, propietat d’Arrossaires del Delta de l’Ebre, ha invertit 7 milions d’euros en la construcció de la nova planta de Deltebre on hi ha previst produir deu milions de racions d’arròs a l’any. A més esta nova planta també assumirà la producció de plats de cinquena gamma, una producció que fins ara estava externalitzada.
La consellera Jordà ha destacat que la nova inversió industrial de Nomen Foods és tot un exemple d’economia circular i sostenible, amb productes 100% quilòmetre zero i amb envasos sostenibles:

Els nous vasets d’arròs qualitat en un minut es produiran a la nova planta que Nomen Foods ha construït a Deltebre. Es tracta d’una nova nau de 1.200 m2 de superfície que a més és 100% sostenible. La inversió de Nomen Foods en este nou projecte ha estat de 7 milions d’euros. Actualment, Nomen Foods està presentant el nou producte a la cadena de distribució, després de fer-ne el llançament a la fira Alimentària de l’abril i s’espera que en pocs mesos es pugue trobar ja als lineals dels supermercats.