El passat 10 de juliol, El quatre scull aleví femení del Club Rem Delta, format per Paula Castelló Martina Llambrich-Blanca Arques-Noa Quinquilla, han estat les protagonistes més destacades de la participació ebrenca, al Campionat de Catalunya, aleví, infantil i veterà, que s’ha disputat a l’Estany de Banyoles.

El CN Sevilla s’ha adjudicat el Trofeo Promoción, mentre el Club Remo Guadalquivir 86, ha ocupat el primer lloc del medaller.

Les components de l’embarcació del CR Delta, s’han penjat la medalla d’or, compartint podi amb les del Club Tiempo Libre El Ejido i el Club Rem Tortosa, que han estat plata i bronze respectivament. També ha destacat en skiff infantil masculí Eduard Colomé amb la medalla de bronze.

El Club Nàutic Amposta s’ha emportat una medalla de plata, a càrrec del doble escull aleví de Dana Bria-Nagore Fabra, i el bronze de l’infantil amb Júlia Tomàs-Núria Porta.

En el Club Rem Tortosa les més destacades han estat les components del quatre scull aleví, Noor Lluch-Laia Pastor-Júlia Fabra-Alèxia Álvarez, obtenint la medalla de bronze.

Font: Enric Algueró, periodista.