Sant Jaume d’Enveja ja ho té tot a punt per a les Festes Majors 2022 amb més d’una setmana de bous, balls d’orquestra, activitats infantils i àpats populars, entre altres.

La festivitat començara avui, dijous 21 de juliol, a les 18.30 h amb la inauguració del tancament i millora de la pista coberta del Casal Municipal a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó Sans.

Tot seguit, s’inaugurarà també l’exposició Sorra en moviment, recollida de fragments efímers del Delta de l’Ebre, a càrrec de Josep Cerdà i Andrea Ortega-Frutos del grup Ouroboros i l’exposició Reutilitzem a càrrec de l’Associació de Dones de Sant Jaume, totes dues a la Biblioteca Francesc Balagué.

A les 10.00 h és farà la primera representació teatral de l’obra Aquí no paga ni Déu a càrrec del grup local Tempo Teatre.

I per finalitzar el dia i començar l’endemà, a les 00.05 bou embolat per la Colla d’emboladors de Sant Jaume de la ramaderia Fernando Mansilla. A continuació, i al mateix costat de la plaça de bous, disco mòbil organitzada per la Quinta del 2004.

Consulta tot el programa aqui: https://bit.ly/3v5hyQz