Esta mitjanit de divendres a dissabte es donarà el tret de sortida a les Festes Majors de Camarles 2022, en honor al patró Sant Jaume. La nit començarà amb traca, vaquetes i  dos bous embolats amb la participació de la colla d’emboladors de la Penya de Camarles. Seguidament hi haurà Festa Imagina Ràdio. La festa seguirà fins a les 7.00h del matí de dissabte amb bou capllaçat i esmorzar popular.

Dissabte 23 es farà també el repartiment de panoli durant el matí i  la tarde a les 18.30 hi haurà bous a la plaça. A la nit a les 23.00 hores hi haurà els actes més protocolaris  amb la presentació de reina, pubilles i hereus i amb el pregó de la Festa Major 2022 que enguany s’ha encomanat a Arantxa Salvadó Verges,  esportista del municipi.

Dilluns serà el dia del patró Sant Jaume i la resta de dies de la festa es dedicaran a la gent gran (dimarts 26), dia de les dones (dimecres 27 de juliol). dia dels xiquets i xiquetes (dijous 28 de juliol). El punt i final a les festes majors es posarà el dissabte 30 de juliol amb el dia de les penyes amb activitats taurines durant tota la tarde i dos bous embolats.