La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell han inaugurat aquest dijous les obres de millora del casal Municipal coincidint amb l’inici de la Festa Major que el municipi celebra en honor a Sant Jaume.

Les obres de millora del Casal municipal han consistit en un sistema de tancament lateral retràctil de la pista coberta, el que permetrà a les entitats del municipi realitzar activitats culturals i lúdiques durant tot l’any. Estes obres de tancament i millora de la pista coberta del Casal municipal han comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, que hi ha invertit un total de 30.000 euros.

L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, ha explicat la important millora que suposa per al municipi esta inversió, però també ha volgut agrair el suport de la Diputació de Tarragona. “Segurament no és l’obra més gran ni de més inversió que ha fet la Diputació a Sant Jaume, però creiem important que a l’inici de les Festes Majors, que suposaran l’estrena d’estes iunstal·lacions, la presidenta les pugués visitar com a símbol i representació de tot allò que la Diputació fa pel nostre municipi”. Entre les inversions més importants que finançarà la Diputació al municipi hi ha les obres de desenvolupament del polígon industrial de les Salines. És una aportació que farà la Diputació a través del Pla d’Acció Municipal. En este sentit, Llauradó s’ha mostrat “molt satisfeta d’esta col·laboració i cooperació que des de sempre la Diputació ve prestant als municipis i en especial avui a Sant Jaume d’Enveja”.

El Casal municipal de Sant Jaume d’Enveja és un espai clau per a la vida social i cultural del municipi, ja sigue durant la Festa Major o a través de les activitats que s’hi realitzen al llarg de l’any. Amb una pista coberta de 870 m2 i una pista descoberta 800 m2 este equipament municipal acull les trobades, reunions i activitats del teixit associatiu del municipi i de totes aquelles persones que en necessiten fer ús per un o altre motiu. Ara amb el nou sistema de tancament, l’equipament podrà donar servei tot l’any al municipi.