La gimnasta ampollera, Emma Serral Cserhalmi guanya dues medalles d’or amb el conjunt junior del Club Mabel Benicarló al CESA-Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica, celebrat a Oviedo. Al mes de maig, el conjunt junior va quedar seleccionat per representar la Comunitat Valenciana en aquest campionat estatal de gimnàstica rítmica de seleccions autonòmiques d’edat escolar. El conjunt va aconseguir dues medalles d’or, una en la modalitat de conjunts i una altra com a campiones d’Espanya de seleccions autonòmiques de gimnàstica rítmica, quan la Comunitat Valenciana es va proclamar campiona estatal d’aquesta disciplina.
Al principi de 2022, Emma Serral va pujar de la categoria base a l’absoluta i va passar a formar part del conjunt junior del Club Mabel Benicarló juntament amb les gimnastes Rebeca Ernu, Lia Egea, Brenda Fonseca, Gala Herrero i les entrenadores Manola Belda Marza, Blanca López Belda i Patricia Ros Morales.
Al llarg de la temporada 2021-2022, el conjunt ha aconseguit la medalla de bronze en 1a fase de la Copa de la Reina d’Espanya de conjunts de gimnàstica rítmica amb tres pilotes i quatre masses.