Tercer partit de la temporada del Jesús i Maria al subgrup 6A de la Segona Catalana amb victòria 2-3 al camp del CD Riudoms. L’equip  entrenat per Lluís Fornés va començar molt fort, dominant el joc i les ocasions. Ivan Vidal va marcar de cap el 0-1, després d’una jugada combinada en què va participar tot l’equip. Minuts després, el CD Riudoms empatava en aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea fruit d’una falta a la frontal. Els partidalencs van seguir lluitant i el golejador Ivan Vidal feia el 1-2 que fins, aleshores, estava sent més que merescut. Al minut 46 el CD Riudoms empatava el partit després d’una jugada polèmica en què es va demanar una falta per obstrucció a Jordi Borrás.

A la represa el partit es va igualar. Els locals buscaven amb insistència el joc directe, mentre que els partidalencs intentaven dominar el joc i el temps del partit. Al minut 65 es va donar la jugada polèmica del partit quan el capità local va fer caure a Salva, sent l’últim home, per al Jesús i Maria la jugada mereixia targeta roja i expulsió dels jugador del Riudoms. Malgrat això, els jugadors visitants van seguir creient en el partitr i Gabri Vidal va  marcar el 2-3 definitiu després de finalitzar una jugada personal.

El jesús i Maria porta guanyats , 7 punts dels 9 punts en joc, i es situa tercer a la taula classificatòria, empatat a punts amb el primer ei le sgon classificat, la Pobla de Mafumet i el Canonja. Segons Josep Torres, cooridnador de primer equip del Jesús i Maria esta victòria “ens ajuda a creure en les possibilitats de l’equip”.

La setmana vinent el Jesús i Maria rebrà el Vendrell al camp de l’Aube.

Derrota de l’equip a la tercera catalana

Pel que fa als equips filials, el Jesús i Maria B va perdre 1-3 davant l’Amposta i a la quarta catalana el Jesús i Maria C  va vèncer l’Aldeana per 3-1