En la tercera jornada del subgrup 6B de la segona catalana, el Camarles va cedir un empat a dos gols en el partit contra el Tortosa, al municipal Pla de Barra. Els camarlencs es van avançar amb el 2-0 a la primera meitat, amb els gols de Ferran i de Raül, però a la represa, els locals van quedar-se amb deu jugadors al minut 65 i el Tortosa va saber aprofitar-ho per reaccionar i igualar el marcador amb els dos gols de l’ampostí Peque. Els visitants haguessin pogut guanyar però en els darrers minuts es va anul·lar un gol per possible fora de joc.

El CF l’Ampolla, per la seua banda, va sumar una victòria molt brillant davant del líder l’Aldeana. Els ampolleros va vèncer per 2- 0, amb gols de Carles i de Raül Garcia ja a les acaballes del duel. Amb els 3 punts, l’Ampolla progressa després de la golejada rebuda en la primera jornada.