La plataforma ‘L’Ampolla som tots’, constituïda el passat mes de març, ha decidit concórrer a les pròximes eleccions municipals del 2023 a l’Ampolla. Segons expliquen en un comunicat, la decisió es va prendre el passat diumenge en una assemblea i després de mesos de reflexió des de la constitució de la plataforma. “És un projecte polític fet realitat, en el que el principal motor són les persones. Un equip transversal per fer un projecte global per incloure a tothom”, ha assegurat Ricard Garcia, responsable de comunicació de ‘L’Ampolla som tots’.  Segons Garcia, “tenim l’experiència que ens aporta molta gent, de tots els àmbits de la societat ampollera, que s’han volgut sumar a les ganes de canvi polític que hi ha a l’Ampolla, després de 32 anys de governar els mateixos amb els mateixos defectes de sempre i, que no han sabut convertir les dificultats en oportunitats” La plataforma obrirà ara un període participatiu on es valoraran les diferents propostes per escollir qui encapçalarà la candidatura i qui formarà part de la llista electoral.

Segons expliquen en el comunicat, ‘L’Ampolla som tots’  ha aconseguit aglutinar gent que té com a principal objectiu “recuperar el sentiment de pertinença, en una intenció clara d’afavorir a tothom”, i es mostra com una Plataforma “molt activa” i “crítica amb la gestió municipal”: “No volem que s’assenyali a ningú pel fet de no opinar com el grup de govern, aquesta és la realitat en la qual ens trobem avui a l’Ampolla, després d’anys de govern dels mateixos. Volem una Ampolla participativa on càpiga tothom, tingui les inquietuds que tingui.

Asseguren en el comunicat que la seua voluntat és sumar i transformar la població per evitar que “cap dels nostres fills i filles hagi de marxar per manca d’oportunitats”. “Amb la política local volem canviar el rumb posant la nostra experiència professional i ciutadana  al servei de tots per millorar la qualitat de vida dels residents ampolleros i ampolleres”, ha conclòs Garcia.