El Ple de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat per unanimitat un conveni de cooperació amb la Universitat Rovira i Virgili per tal que els alumnes de la universitat puguen realitzar treballs en pràctiques al consistori.

La realització de pràctiques externes curriculars i extra curriculars estan recollides a l’Estatut de l’estudiant, ja que les estades en empreses i entitats permeten als estudiants integrar i aplicar les competències adquirides durant la seva formació acadèmica en un entorn professional real. A més, la realització de pràctiques permet als estudiants conèixer institucions i centres vinculats amb el seu àmbit d’estudi i adquirir experiència, la qual cosa els facilitarà la incorporació al món laboral.

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja serà, per tant, entitat col·laboradora de la URV i donarà suport a la formació acadèmica dels estudiants universitaris del territori i a la seva incorporació al món professional, al mateix temps que incorporarà, temporalment, talent jove i qualificat a les tasques de servei a la ciutadania.

“És molt important que l’Ajuntament faciliti la formació i l’experiència dels estudiants universitaris del territori, oferint els seus professionals amb experiència i les tasques, treballs i projectes que desenvolupen. Al mateix temps, l’Ajuntament també en surt beneficiat millorant el servei que dóna a la ciutadania, amb la participació de gent més jove i preparada”, ha manifestat Mònica Colàs, regidora de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.