El Jesús i Maria s’ha retrobat amb la victòria esta jornada davant l’Arboç, després de la derrota de la setmana passada davant el líder la Canonja.

Ha estat un partit molt complicat per als partidalencs contra un equip que ha estat competint l’enfrontament fins a l’últim minut. Els primers minuts van ser  de domini local. Ivan Vidal i Toni Calafat haurien pogut avançar els partidalencs en dos ocasions clares que no van acabar a l’interior de la porteria per ben poc. A partir del minut 20 el CF Arboç va fer  un pas endavant i el partit es va igualar, disposant d’algunes ocasions clares que Marc Masdeu va poder aturar. Va ser al minut 28 de joc quan Ivan Vidal va fert l’1-0  després d’aprofitar una centrada de Roger Sola. A partir d’aqui el partit es va trencar fins al punt que els dos equips van gaudir d’ocasions clares per marcar algun gol més.

A la represa, els visitants van sortir més enxufats i es van fer amb el domini del joc i les ocasions. Al min 65, Lluís Forner va fer canvis per tal de contrarestar l’embat dels visitants i va ser al  mintut 67 quan David Alcalà feia el 2-0, després d’aprofitar una errada rival a l’interior de l’àrea. A partir d’aquí dos jugades “polèmiques” van fer que el CF Arboç empatés el partits. El primer el gol de Raul va arribar al minut 71 arran d’una sortida de corner, que els locals demanaven com a inexistent i, el segon gol va arribar de pena màxima, un penal assenyalat per l’àrbitre  després d’una jugada precedida d’un fora de joc clar, segons els locals. A conseqüència d’aquesta accióes va produir una picabaralla i el jugador visitant Ouail va acabar expulsat per donar una escopinada a un jugador local.

Finalment, al minut 78, el mateix David Alcala feia el 3-2 definitiu fent un gol de vaselina que decantava el partit a favor dels locals. Tres punts importants per al jesús i Maria que els permeten assolir la segona posició i encarar un desplaçament molt complicat la propera setmana al camp de la Pobla de Mafumet B.