Al voltant d’unes 200 persones han pres part en la novena edició de la caminada popular que cada any organitza l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE). El trajecte d’enguany ha seguit els 18 quilòmetres que separen l’Ampolla de l’Ametlla Mar, a través d’un passatge litoral idíl·lic de cales i penya-segats.

Per a la caminada popular d’enguany l’IDECE ha escollit un dels recorreguts costaners més atractius del territori, el qual ja s’ha convertit en un trajecte de culte pels milers d’amants de la natura i el senderisme que el recorren al llarg de l’any. La caminada ha cobert uns 18 quilòmetres de distància reseguint el GR-92 i travessant els termes municipals de l’Ampolla, el Perelló i l’Ametlla de Mar, per camins de ronda entre pins i roquers que captiven per la seva gran bellesa natural.

Pins aplanats pel caprici del vent, sorrals i còdols modelats per l’aigua, penya-segats abruptes i roquers més característics d’un paratge lunar, han acompanyat els participants durant les prop de cinc hores que ha durat el trajecte.