El Jesús i Maria només va poder sumar un punt esta jornada en el partit disputat al camp de l’Aube davant el Roda de Barà.

A la primera part,  amb molt de respecte entre els dos equips, l’equip local no va estar ben posicionat al damunt del terreny de joc i no aconseguia traçar cap tipus de jugada combinada. El Roda esperava al darrera amb l’objectiu d’evitar ocasions clares i els locals només van poder realitzar algun xut des de la distància i alguna centrada aïllada. per part del Roda la única ocasió que van tenir va ser una rematada al pal.

A la segona part, l’equip local va introduir 3 canvis i l’equip va guanyar en intensitat i ritme i aviat van arribar els gols. Jonathan feia l’1-0 després d’una centrada al mil·límetre de Joab. Minuts després el Roda va empatar el partit 1-1 i després de muntar una contra. La següent jugada, calcada a l’anterior, va fer que Rubén Pérez fes el 2-1 en pròpia porta. A partir d’aquí els visitants van fer nombrosos canvis i van tancar als locals durant els últims minuts.  Així, quan passaven ja  2 minuts del temps  reglamentari Ruben Perez feia el 2-2 després d’un refús en un corner. Una jugada polèmica, segons els locals, ja que abans s’havia produït una falta clara a Eric.

El resultat fina va ser de 2-2, i el Jesús i Maria amb l’empat es manté com a tercer classificat amb 14 punts i a sis del liderat del grup.