Desena jornada al subgrup 6A de la Segona catalana i el Jesús i Maria no aconsegueix passar de l’empat a dos gols davant el Vilaseca, i de fet els partidalencs sumen ja 4 partits consecutius sense conèixer la victòria.

Del partit davant el Vilaseca, destacar que els primers 10 minuts van ser per a l’equip visitants que va sortit al campamb més ritme i amb més valentia. A partir del quart d’hora, però els jugadors locals es van fer amb el monopoli de la pilota i de les ocasions i només la falta d’encert i les aturades a boca de gol per part del porter del Vilaseca van fer que el marcador no és mogués. Al final de la primera part, es va viure una jugada polèmica que el Jesús i Maria creu que hauria d’haver suposat l’expulsió del jugador numero 12 del Vilaseca després d’una agressió.

A la represa del partit, a la segona part, una errada en la sortida de pilota del jesús i Maria, la va aprofitar el Vilaseca per fer el 0-1. Els partidalencs van estirar d’orgull i força i per aconseguir el domini del joc i Borràs va fer l’1-1 després d’un xut des de fora de l’àrea. Els locals seguien intentant avançar-se al marcador, però després d’una falta a la frontal de l’àrea local, el Vilaseca feia el 1-2. A partir d’aquí, els jugadors del jesús i Maria van jugar “amb més coratge que futbol” fins que a la sortida d’un corner van aconseguir el 2-2. Amb tot, “un punt que sap a poc” per als partidalencs que sumen ja 4 jornades consecutives sense guanyar i, tot i mantenir-se quarts a la taula classificatòria, s’ha obert una distància d’11 punts amb el líder Canonja.