Aquest passat dimarts dia 6 de desembre es va realizar al camp de l’Aube Jospe Maria Torres de l’Ebre una nova edició de l’Avatars Cup’22. Un torneig organitzat per Aleix Franch, director esportiu dels Avatars Academy, i on per primera vegada es va comptar amb la participació de fins a 22 equips en les categories prebenjamí i benjamí. Des de l’organització han qualificat de “tot un èxit” el torneig, tan pel “bon ambient de futbol” que es va viure com per l’alta participación d’equips.

En esta cinquena edició l’equip benjamí dels Avatars Academy van proclamar-se campions del torneig després de guanyar 3-0 a la final a la Rapitenca. En la categoría prebenjamí el campió va ser el CFB Els Pallaresos, després de guanyar els prebenjamins dels Avatars a la final.