L’Ajuntament de l’Ampolla ha celebrat aquest dijous, 15 de desembre, un Ple extraordinari després que el regidor del grup no adscrit, Sebastià Castañeda, aconseguís el suport dels tres regidors d’ERC per forçar la seva celebració. El Ple portava com únic punt del dia debatre sobre la pròrroga del contracte i l’ampliació de serveis per part de l’empresa de neteja URBASER. Segons figurava en la documentació presentada per motivar la convocatòria, s’estima que hi ha “d’altres empreses, entre elles algunes de la nostra població, que tenen interès de participar en l’adjudicació d’aquests contractes menors“.

Finalment, després de “tensos moments” viscuts durant la celebració del Ple, l’alcalde del municipi, Paco Arasa es va veure obligat a donar per acabada la sessió abans de poder finalitzar el debat.

L’alcalde i l’Equip de Govern han manifestat que “el Ple és el màxim òrgan municipal de debat, però en cap cas es pot permetre que cap membre de la taula falti al respecte, a les persones treballadores de l’ens municipal”. I han demanat disculpes a la ciutadania “per presenciar aquests moments tan desagradables”.