Deltebre ha preparat l’arribada dels Reis d’Orient al municipi este dijous 5 de gener. L’acte d’arribada de Ses Majestats serà a partir de les 17 h al Parc Fluvial del Delta, ja que s’espera que els tres Reis arribin navegant pel riu Ebre. Els reis mags seran rebuts, com sempre per l’alcalde del municipi, Lluís Soler, que els entregarà les claus de la ciutat.

Després de l’acte de benvinguda al parc Fluvial del Delta, està previst que la cavalcada comenci a les 18.15 des del carrer Sant Sebastià amb la presència només dels tres Reis. A partir del Sant Roc s’unirà ja tota la comitiva.

Es reis realitzaran tres aturades per fer entrega de regals a la Parròquia Sant Miquel, a l’Ajuntament i a l’església de l’Assumpció.

Amb l’objectiu de fer un Deltebre més inclusiu, des de l’organització facilitaran l’accés als infants amb la targeta cuida’m o alguna necessitat especial, al moment de lliurar els regals als diferents emplaçaments on s’aturaran els Reis d’Orientper facilitar un accés sense cues, i adaptat a les seves necessitat

Idaira Fabra, guanyadora del cartell de la Cavalcada de Reis 2023

L’alumna Idaira Fabra Cabrera, de sisè de primària de l’escola Assumpció, ha estat la guanyadora del concurs de Dibuix del Cartell de la Cavalcada 2023. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de Deltebre projecció, Carlos Serra, i la regidora d’Actes, Equipaments i Festes, Carme Franch, han rebut esta setmana a Idaira i li han lliurat un petit obsequi.