Tot a punt per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient a l’Ampolla que arribaran, com sempre, navegant pel mar el vespre del dijous 5 de gener. L’hora prevista per a l’arribada i la benvinguda de Ses Majestats a la població serà a les 19.00 hores, al Port Pesquer, des d’on s’iniciarà la cavalcada que passarà per diversos carrers i places de la població.

A partir de les 18.30 hores, al mateix Port Pesquer, hi haurà una festa infantil amb música i personatges de dibuixos animats que es desplaçaran fins a l’Ampolla per rebre els Reis d’Orient.

En el recorregut, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar faran parada a l’Església Sant Joan Baptista per adorar el nen Jesús i finalitzaran la tradicional cavalcada al Casal Municipal, on faran entrega dels regals a petits i a grans.

Els caramels que es llençaran a la cavalcada dels Reis d’Orient tornaran a tenir embolcalls sostenibles. Aquests caramels estaran embolcallats amb un paper personalitzat amb el logotip de la marca ‘L’Ampolla, Porta del Delta’. I, a més, els 125 quilos de caramels que Melcior, Gaspar, Baltasar i els seus patges repartiran seran sense gluten.

Enguany, els focs d’artifici que es llençaran a l’arribada de l’embarcació al Port Pesquer serà pirotècnia silenciosa que només emetrà llums de colors amb l’objectiu de minimitzar l’impacte sobre les persones amb sensibilitat auditiva, els animals i la contaminació acústica.

A la imatge pots consultar el recorregut que faran els Reis d’Orient