L’strongman de Deltebre, Joan Ferrer s’ha proclamat este cap de setmana campió de la Lliga Nacional de Força 2002. Ho ha fet a més a casa, davant del seu públic, ja que la final de la lliga es va disputar dissabte a la tarda a Deltebre, al Centre Esportiu del Delta. Amb este títol, Ferrer s’ha coronat com l’home més fort de l’estat espanyol i ho ha fet per segona vegada, després de guanyar el títol l’any 2020.

Ferrer, es va acabar imposant en tres de les cinc proves, malgrat es va lesionar a la tercera ronda, a la de roda de Conan, en la que va quedar segon. Ferrer es va imposar a les proves d’aixecament de cilindre- va arribar a aixecar 147,5kg-, a la de transport de jou i a la de volteig de pneumàtics.  En l’última prova, l’aixecament de boles LNF, ja lesionat i amb els punts necessaris per a proclamar-se campió, va ocupar la sexta posició.

Al final Joan Ferrer va sumar un total de 51 punts, imposant-se amb solvència sobre la resta de participants. El segon lloc va ser per a Mathew Riddall amb 43, seguit de Miguel A, Caldentey amb 40, Adrián Vela, 35; Victor Casado, 34; Daniel Aroca, 33, i Àlex Suárez, 16.

Ferrer, després de guanyar la Lliga Nacional de Força 2022 ha confirmat que competirà un any més.