En les darreres hores, pel que fa a les precipitacions, les comarques del Baix Ebre i del Montsià es preveu que arriben a una acumulació de 100 mm en les pròximes 24 h.

A la costa, el temporal marítim, ha pujat d’intensitat, amb fort onatge sobre la franja litoral. On l’alçària de les onades podria superar els 7 metres. De moment, aquest temporal de Llevant ha deixat intransitable la barra del Trabucador, al delta de l’Ebre. La platja de marquesa està aguantant bé i a la zona de Buda no es té constància que hi hague cap afectació. Cal recordar, que aquests són els tres punts més crítics quan hi ha un temporal de llevant, al litoral ebrenc. Des del Servei Provincials de Costes han manifestat que el que més preocupa és que a mesura que avance el temporal es pugui arribar a un trencament consolidat del Trabucador. Però això fins demà la tarde no es podrà valorar.

També, s’han intensificat les nevades als massissos dels Ports, amb un augment del gruix, apropant-se als 4 centímetres d’ahir a la nit. I, a hores d’ara, per accedir-hi és necessari l’ús de cadenes.

A mesura que ens apropem a la nit, les nevades estan prenent especial rellevància a les comarques ebrenques de l’interior, en concret a la Terra Alta on municipis com Horta de Sant Joan o Arnes ja passen dels 4 centímetres de gruix.