Sant Jaume d’Enveja ha acollit este cap de setmana la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica en edat escolar amb excel·lent resultats per al Club Rítmica Sant Jaume, que s’ha encarregat també de l’organització de la competició.

El dissabte es va disputar la competició de nivells 2 i 3 individuals i conjunts i en la categoria júnior 3 – 5 pilotes, el conjunt del Club Rítmica Sant Jaume es va proclamar campió per davant del CN Reus Poms i el CR Cervera. En individual júnior 3-pilota cal destacar el 6è lloc de Nuri Casanova, el 10è lloc d’Alba Mellinas, el 12è lloc d’Analia Speranza, el 14è de Mariona Alcalà i el 18è de Joana Navarro.

Segon lloc en sénior 4 corda i tercer en júnior 4 cèrcol

Diumenge es va disputar les diferents categories del nivell 4 individual, cal destacar el segon lloc de Joana Agudo del Rítmica Sant Jaume en la categoria Senior 4 – corda i el tercer lloc de Noa Ventura en júnior 4 – cèrcol. En categoria júnior 4- cèrcol, cal destacar també el quart lloc a conseguit per Carla Bertomeu, el 10è de Carlora Espin, l’11è lloc de Rosa Fornós i el 19è de Nayra Segarra.

En aquesta trobada han competit la majoria de clubs catalans, destacant la presència també del  Club Rítmica l’Ampolla, el Xaloc de la Ràpita, del Club Esportiu l’Ametlla de Mar i del Club Gimnàstica Rítmica Amposta.