El camp l’Aube Josep Maria Torres de Deltebre ha acollit este cap de setmana la quarta edició del torneig solidari Petits Herois, organitzat per Avatars Academy. Un torneig que destina tots els fons recaptats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per lluitar contra el càncer infantil.

Enguany han participat un total de 16 equips entre els quals hi destaquen el RCD Espanyol, guanyador del torneig, i del FC Barcelona. El tercer classificat va ser el Cornellà i el 4t el Primer Toque. Aitor Martinez del RCD Espanyol va ser el MVP del torneig i el millor porter el va guanyar David Alexandru del Primer Toque.

A banda del gran nivell futbolístic, l’objectiu principal era recollir fons per a la lluita contra el càncer infantil i actualment Avatars Academy ja duu recollits més de 3.000  euros, tot i que s’espera poder incrementar encara més esta recaptació ja que encara falta arribar  més donatius  i transferències.
Des de l’organització, celebren que “un any més s’ha pogut viure una gran edició amb grans equips i continuant aportant el nostre granet de sorra per aquests petits valents”.