Aquest diumenge, l’Ampolla ha acollit la primera cursa del circuit Running Series 5 i 10K de les Terres de l’Ebre, donant el tret de sortida a l’edició del 2023. Amb 180 participants, la Running Series arrenca calendari consolidant-se com a cursa d’atletisme al Territori.

Pel que fa a l’activitat física i l’esport, el circuit Running Series 5 i 10K de les Terres de l’Ebre ha deixat pales, un cop més, que motiva a les persones a fer esport des de dos vessants: la iniciació i a nivells més elevats.

En10K el campió absolut ha estat Jaume Garriga, Sandra Vidiella en femení i en local Carlos Curto i Luci Galve. Pel que fa als pòdiums en 5K, el campió absolut ha estat Llorenç Sales, Clàudia Giménez i en local, Paco Cassas i Patricia Soler.

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Ampolla han celebrat l’elevat nombre de participants remarcant que aquests esdeveniments repercuteixen molt positivament en el turisme al municipi.

La previsió d’enguany és recuperar el circuit prepandèmia, amb la màxima participació de corredors i tornar a ser el circuit referent, a les Terres de l’Ebre, en atletisme. Per aconseguir-ho, l’organització programa el calendari de Running Series a petició dels municipis i mirant que les dates no coincideixin amb altres circuits o altres disciplines.

Com a novetats cal destacar la consolidació de l’abonament per participar en totes les curses i també, que s’hagi inclòs la categoria Sub-18.