Compte enrere per donar el tret de sortida a la 3a edició de GastroMar l’Ampolla, les jornades professionals gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar, la sostenibilitat, la cuina marinera, la pesca i els productes de les Terres de l’Ebre, que tindran lloc del 12 al 14 de març.
Un esdeveniment que enguany comptarà amb més de 40 professionals, entre ponents i xefs de la talla de Paco Pérez (Miramar ** i Enoteca **), Joan Roca (Celler de Can Roca ***), Jeroni Castell (Les Moles *), Joel Castanyé (La Boscana *), Nicolás de la Vega i Francesc Beltri (Slow and Low *), Joseba Cruz (Le Clandestin), Joan Capilla (L’Algadir del Delta), Xavier Pellicer (Xavier Pellicer), Carlota Claver (La Gormanda) i Sílvia Anglada (Es Tast de Na Sílvia).
GastroMar, que es torna a celebrar a l’Hotel Flamingo de l’Ampolla, es podrà seguir en directe via ‘streaming’ pel canal de youtube GastroEvents i per la televisió Canal Terres de l’Ebre. Ara bé, són jornades obertes a tots els públics, i més especialment als estudiants i professionals de la cuina, que podran intervenir i interactuar amb els xefs i conferenciants.