Més de 180 corredors i corredores han participat este diumenge a la Cursa del Pont, la segona prova puntuable de la Running Series de les Terres de l’Ebre 2023. Els guanyadors en la cursa de 10k van ser Llorenç Sales en senior masculí (31’29”) i Rut Martí en sènior femení (38’54”). En la cursa de 5K es va imposar Alejandro Romero a la categoria sènior masculí que va invertir només 15 ’52” en completar el circuit. En 5k femení es va imposar Romaine Astier amb un temps de 19’54”.

La cursa ha tornat a recórrer els carrers de Deltebre i Sant Jaume amb l’única dificultat d’haver de salvar el desnivell del pont lo Passador. Ho ha explicat Albert Bertomeu, responsable de la cursa del Pont i membre e la Running Series Terres de l’Ebre:

Des de l’organització han valorat molt positivament el número de corredors inscrits, més de 180 en total que es va complementar també amb la gran acollida  de la cursa kids que va comptar amb més d’un centenar de participants.

La pròxima cita de la Running Series Terres de l’Ebre serà el 30 d’abril a Santa Bàrbara.