Des de la candidatura “l’Ampolla som totes i tots – PSC”, igual que fan moltes associacions i entitats del poble, també volem posar el nostre granet de sorra per contribuir a celebrar la diada de St. Jordi.
Un dia per a reivindicar la lectura i les roses com a símbols de la cultura i l’amor. Dia del llibre i de la rosa, dia dels enamorats. El dia 23 d’abril de 10:00 h. a 14:00 h. a la plaça Gonzalez Isla l’equip de l’Ampolla som totes i tots us espera amb una rosa a la mà.

En aquesta ocasió es repartiran roses solidàries fetes a mà pels alumnes discapacitats del Centre Pilot de l’Associació Asproseat Grup, conjunt d'entitats socials que promou i gestiona serveis per tal de millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat.

Sota el lema “una idea per a l’Ampolla, una rosa per a tu, volem conèixer de primera mà les idees, propostes i suggeriments de la gent per millorar el municipi, i com a mostra de gratitud els obsequiarem amb una rosa”. Sebastià Castañeda candidat a l’alcaldia de l’Ampollla.