Els triatletes Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, s’han proclamat guanyadors del XVIII Ironcat l’Ampolla, celebrat este passat dissabte, i que ha comptat amb la participació de 95 triatletes procedents de diferents indrets de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’Europa. La competició, la més antiga en la modalitat de llarga distància de la península Ibèrica, es va iniciar dissabte a les 7 del matí a la platja de l’Arquitecte amb la prova aquàtica, en la qual els participants havien de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar va ser la bicicleta, en la qual havien de recórrer 180 quilòmetres. La darrera disciplina ha estat la cursa a peu, que constava de 42 quilòmetres.

A la línia de meta van arribar uns 80 triatletes. En la categoria masculina, el guanyador ha estat Albert Jiménez Garces amb un temps de 08:25:06,
seguit per Ion Bermejo Yanguas, qui ha efectuat la prova amb un temps de 08:27:44, i la tercera posició l’ha ocupat Victor Rios Palomares amb un
temps de 08:39:35.

En la categoria femenina, la primera en arribar a la línia de meta ha estat Ana López de San Roman Blanco amb un temps de
11:23:49, seguida per Tiziana Colet Gualtieri amb un temps de 12:30:45, i en tercera posició ha quedat Margaux Alonso amb un temps de 12:35:54.
El XVIII Ironcat l’Ampolla ha estat organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla amb el suport de la Federació Catalana de Triatló.