L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació Tarragona torna a programar un curs al Centre Cultural del Delta, en esta ocasió vinculat a la gastronomia com a símbol i com a mostra de la cultura i dels paisatges d’un territori. Així, en el curs ‘Els paisatges de la gastronomia’, impartit per Vanesa Bustos,  es farà un recorregut pels paisatges alimentaris i per la cultura culinària de la província, però especialment del delta de l’Ebre, així com pels productes culinaris i ingredients que es produeixen i s’elaboren a la zona. En el curs, no només es coneixeran estos productes i ingredients, sinó que també s’ensenyarà a avaluar-los sensorialment.

El curs s’impartirà durant els dies 3, 10 i 17 de juny i 1 de juliol a l’espai Eliseo Vives del Centre Cultural del Delta. El preu de la matrícula és de 48 euros i les inscripcions es poden fer en el següent enllaç.

El curs està dirgit a qualsevol persona interessada en conèixer el patrimoni culinari i gastronòmic i no cal experiència prèvia en el món de la cuina.