Els veïns i veïnes de Camarles, L’Ampolla, Sant Jaume d’Enveja i Deltebre ja han exercit el seu dret a vot. Amb una participació generalitzada de poc més del 66% en aquests quatre municipis i una davallada del 6,8% de mitjana.

Pel que fa als resultats amb un 100% escrutat, a Camarles, Progrés, la formació encapçalada per Joan Curto s’ha imposat als comicis amb un 43,6% dels vots i comptarà amb 5 regidors. El segon lloc l’ocuparà Junts amb 4 regidors i ERC queda en tercer lloc amb 2 regidors.

A l’Ampolla, Francesc Arasa revalida la majoria absoluta amb 6 regidors, seguit de Millorem que ha aconseguit 3 representants i els socialistes seran la tercera força, al govern municipal, amb 1 regidor.

Sant Jaume d’Enveja ha estat un dels municipis, on també les eleccions municipals deixen un panorama pendent dels pròxims dies, ja que el partit socialista, amb Joan castor Gonell al capdavant s’ha imposat als comicis amb un 40,5% amb 5 regidors perdent la majoria absoluta de les eleccions municipals de 2019. El segon lloc és per a Endavant amb 4 regidors. ERC i ARA, amb 1 regidor respectivament.

Per finalitzar, a Deltebre. Enlairem, amb Lluís al capdavant tornarà a governar amb majoria absoluta, quatre anys més. Puja un regidor i es posiciona en 12 regidors. ERC es manté a l’oposició. I els socialistes perden la representació al consistori deltebrenc.