El Centre d’Esports Tortosa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ampolla i el Consell Esportiu del Baix Ebre, organitza una nova edició del Trofeu d’Handbol Platja, que es disputarà diumenge en quatre pistes habilitades a la platja de les Avellanes. Participaran equips del CE Tortosa, en una jornada amistosa i lúdica, amb participació dels equips ebrencs de l’Handbol Centre d’Esports i el Cinta Curto de Tortosa, Club Handbol AmpostaHandbol PerellóHandbol Ampolla, Handbol Serra d’Irta, Handbol Riudoms i Handbol Ascó. No hi haurà trofeus, però cada participant rebrà una medalla commemorativa. Al matí es jugaran els partits de les categories dels més menuts i la resta, a la tarda.

La competició començarà a les 9:30 hores, i finalitzarà a les 12:00, disputant-se els partits de les categories, patufets, pre-benjamí i benjamí mixt, i infantil masculí i femení.

La sessió de tarda començarà a les 16:30 hores, i competiran els equips en la categoria cadet juvenil i sénior masculí i femení. Els últims partits de la jornada estan previstos a les 20 hores, amb la disputa de les finals sénior masculí i femenina.

Font: Enric Algueró. ebresports.cat