Lluís Soler ha estat investit alcalde de Deltebre este dissabte 17 de juny amb els vots dels 12 regidors d’Enlairem Deltebre que van aconseguir la majoria absoluta en les eleccions del passat 28 de maig. Soler comença així el seu tercer mandat consecutiu com a alcalde. Soler va destacar en el seu discurs la “responsabilitat” d’assumir l’Alcaldia amb el suport d’una àmplia majoria, de nou “històrica”, amb el 65% dels vots i 12 regidories. Soler es va comprometre “convertir tota la confiança en esforç, treball i persistència i convertirem els 3776 vots en fets, perquè Deltebre continue transformant-se, avançant i enlairant a gran velocitat”. Soler va destacar que el nou mandat serà el mandat del canvi de contracte en el subministrament de l’aigua, en la construcció del futur teatre-auditori el Rialto o de la reconversió de l’antiga cambra arrossera de la Cava en el projecte de l’Arrossera.

A l’oposició estarà només ERC amb 5 regidors. Joan Alginet, portaveu d’ERC, va referir-se al fet que per primera vegada a la història, el consistori de Deltebre estarà format només per dos grups municipals i va demanar un esforç, per part del govern i també de l’oposició per representar també als “ciutadans i ciutadanes de Deltebre que no se senten representats per cap de les dos forces polítiques que avui estem al consistori”. Alginet va iniciar el mandat estenent la mà al govern municipal i recordant que estaran la costat amb tot allò que serà positiu per a Deltebre.

Este mandat municipal 2023-2027 la corporació municipal de Deltebre estarà formada per Lluís Soler, Líbia Franch, Andreu Curto, Lola Casanova, Eric Bertomeu, Vicky Albiol, Jordi Bertomeu, Eva Marin, Robert Bertomeu, Rosa Casanova, Francisco Castro i Carme Franch per part d’Enlairem Deltebre; i per part del grup municpal d’ERC – AM hi seran Joan Alginet, Vanessa Callau, Aleix Casanova, Fabiola Castaño i Dani Rajadell –després de la renuncia de Lluïsa Bertomeu-.