L’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) ha llançat la seva nova plana web, una eina de comunicació, informació, transparència i participació que s’ha renovat per adaptar-se a les necessitats del centre hospitalari i dels seus usuaris.

La nova web ha millorat la seva interfície gràfica, fent-la molt més eficaç i accessible per als usuaris. S’ha dissenyat una estructura informativa més comprensible i s’ha optimitzat la velocitat de càrrega i l’ús dels recursos, amb un nou disseny perquè la navegació sigui compatible amb dispositius mòbils. D’altra banda, s’ha millorat l’estètica de la web, amb un disseny més modern i atractiu, amb l’objectiu d’apropar el centre sanitari a la ciutadania a través d’Internet.

Alhora inclou noves característiques per millorar la comunicació entre l’hospital i els usuaris, oferint informació sobre la ubicació, llocs d’aparcament, professionals del centre, equip directiu, telèfons i serveis disponibles. A més, s’ha afegit una secció de gestió on es poden consultar les ofertes de feina, així com un apartat de notícies per mantenir-se al dia amb les últimes informacions relacionades amb l’HCA.

També ‘;han millorat els processos de comunicació amb l’hospital per als usuaris digitals oferint la possibilitat de demanar cita prèvia i altres informacions rellevants sobre els serveis del centre.