Sant Jaume d’Enveja torna a organitzar este estiu una nova edició de Buda&Bike que permet conèixer i visitar l’Illa de Buda, un dels espais naturals més emblemàtics del delta de l’Ebre que es troba tancat al públic tot l’any.  

El primer Buda Bike serà este cap de setmana del 15 i 16 de juliol, però en total es durà a terme durant quatre caps de setmana al llarg de l’estiu. A l’agost es faran dos sortides els dies el 5 i 6 i el 19 i 20 d’agost i, finalment, l’últim Buda Bike serà el primer cap de setmana de setembre els dies 2 i 3. El Buda Bike permet fer un recorregut per l’Illa de Buda en bicicleta per a conèixer l’espai natural i també s’ofereixen tastos amb productes quilòmetre zero i demostracions de folklore amb cants d’era i ball de jota.

Així ho ha explicat Pasqual Bertomeu de l’empresa 4 Camins i organitzador de la Buda&Bike:

Buda&Bike permet l’accés a l’illa Buda i donar a conèixer este espai únic del delta de l’Ebre. L’alcaldessa de Sant jaume d’Enveja, Teresa Solsona, ha insistit però en la fragilitat d’este espai natural, amenaçat per la regressió, i la necessitat de preservar-lo:

Per participar al BudaBike cal reservar plaça a l’oficina de Turisme de Sant jaume d’Enveja o a través de l’empresa 4 Camins.