A partir del pròxim dilluns, 17 de juliol, el matinal de Delta.cat, El Recapte enceta la temporada d’estiu amb refrescants seccions i canvi d’horari.
El matinal s’emetrà en directe a part de les 12 del migdia, fins a les 13 hores.
Enguany, com a novetats destaquem les seccions fixes de cultura, tots els dimarts amb la deltebrenca, Karen Belop que s’ha donat a conèixer amb la novel·la “El ciclo de los girasoles rebeldes” recentment publicada; de turisme amb el santjaumero, Pasqual Bertomeu, propietari de l’empresa 4camins, una empresa de lloguer de bicicletes i serveis turístics els dimecres, i de gastronomia amb el conegut i reconegut Gustavo Turón, especialitzat en la matèria i amb una llarga trajectòria a les espatlles, els dijous. Ells no es limitaran a parlar dels seus respectius municipis, sinó que cada setmana, faran un recorregut pel nostre Delta, destacant temes relacionats amb les seues seccions.
Respecte de l’any passat, El Recapte d’estiu manté l’essència informativa de l’estat de les platges i els serveis de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Camarles i l’Ampolla.
I, com no podia ser d’altra manera, els divendres ens acompanyaran artistes de casa nostra per tancar el programa, amb música en directe!
El format estiuenc es mantindrà fins a l’11 d’agost, moment en què tancarem per vacances! Amb la idea de retrobar-nos al setembre amb més actualitat del nostre Delta i de la resta del nostre territori.