L’empresa Càsting Singular està buscant persones, amb o sense experiència prèvia en interpretació, per a participar en una minisèrie que es rodarà a la tardor al delta de l’Ebre. La sèrie estarà dirgida per David González, que ha participat en sèries com Merlí o Moebius i també per haver dirigit La Dignitat (2019) o El vestit (2017) i estarà produïda per Veranda TV, una de les gran productores de sèries a Catalunya.

De moment, encara no es poden donar més detalls sobre la minisèrie i l’únic que es sap és que tindrà sis capítols i es rodarà a la tardor.

Les persones que es presenten al càsting han de complir “com a requisit imprescindible” parlar amb accent ebrenc i ser residents de la zona. Es busca persones per a interpretar petits personatges amb una o dos frases i malgrat no és imprescindible experiència prèvia ni estudis d’interpretació, sí “és valorable en certs casos”, han explicat des de l’empresa de càsting.

Totes les persones que participen en el rodatge rebran una remuneració d’acord amb el conevni audiovisual i hauran d’assistir a una o dos sessions de rodatge entre mitjans d’octubre i mitjans de desembre de 2023 a la zona

Els perfils que es cerquen són els següents:

– Xiqueta 1-3 anys

– Xiqueta 8-10 anys

– Iaia 75-85 anys

– Homes 35-70 anys

– Dones 35-70 anys

 

Altres perfils que es cerquen són:

– Pescadors i pescadores reals de qualsevol edat

– Musclaires reals, també de qualsevol edat

-Arrossaires reals, de qualsevol edat

 

Per participar en el procés de càsting, cal enviar un correu electrònic a hola@castingsingular.com amb l’assumpte DELTA i s’ha d’adjuntar una foto actual; nom i cognoms, edat, localitat de residencia, telèfon de contacte (en cas de ser menor d’edat, el del pare/mare/tutor/a legal).