La Torre de Camarles, acollirà el dissabte 26 d’agost la 19a edició de la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs. Enguany la jornada incorpora novetats com l’elaboració de tapes en directe,  i hi ha previstes fins a tres sessions de ‘showcooking’ en que els restauradors locals mostraran com es pot cuinar la baldana. “Durant la tarde hi haurà elaboració de diferents tapes en directe com, per exemple, arròs marisma d’ànec i baldana o timbal de llissal en poma i baldana”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Camarles, Laia Bertomeu, que ha insistit que “la idea d’estes demostracions, així com de la jornada, és no imaginar-nos la baldana com un producte que podem consumir només acompanyat amb un tros de pa, sinó demostrar que es poden fer infinitat de plats”.

A la Jornada Gastronòmica de la Baldana participen enguany diversos establiments locals com la Carnisseria del Paulo, l’Horta de Carme, Bar-Restaurant Tiràs, Cafès i Pizza i el Bar Musical Soterrani, que cuinaran diferents tapes elaborades amb la baldana d’arròs com a producte principal. L’any passat es van servir un total de 6.870 degustacions.

Un altra de les novetats és que la jornada es vol sumar a la moda del ‘tardeo’ i des de les 19.30 hores hi haurà música amb Dj Lamunu i Dj Paco. “Volem que la gent vingue a un lloc emblemàtic i tranquil com és la Torres de Camarles i passe una bona estona degustant tapes i escoltant música”, ha insistit Bertomeu.

Venda anticipades dels tiquets degustació

Des de principis del mes d’agost es poden adquirir ja els tiquets degustació de manera anticipada a la Carnisseria del Paulo, al Bar Musical Soterrani i a l’Ajuntament de Camarles, tot i que també n’hi haurà a la venda el dia de la jornada. El preu de 5 degustacions és de 15 euros i cada consumició tindrà un preu de 2 euros.